Lyžiarske stredisko Poráč Park

Informácie

areáli Porač PARKu sú dva lyžiarske svahy (Komin - červená zjazdovka, Slnečna - modrá zjazdovka) s dĺžkou zjazdovky 600m a 800m vhodné aj pre lyžiarske kurzy. Svah je umelo zasnežovaný a upravovaný. Lyžiarsky inštruktor na požiadanie. Prevadzkova doba vlekov denne od 9.00 -15.30 (iba pocas sezony). APRESKI bar Pondelok-Stvrtok otvoreny od 9.00-12.00. Lyziarske podmienky 28.1.2013 40 cm. Trasa...

Prečítajte si viac
Informácie

areáli Porač PARKu sú dva lyžiarske svahy (Komin - červená zjazdovka, Slnečna - modrá zjazdovka) s dĺžkou zjazdovky 600m a 800m vhodné aj pre lyžiarske kurzy. Svah je umelo zasnežovaný a upravovaný. Lyžiarsky inštruktor na požiadanie. Prevadzkova doba vlekov denne od 9.00 -15.30 (iba pocas sezony). APRESKI bar Pondelok-Stvrtok otvoreny od 9.00-12.00. Lyziarske podmienky 28.1.2013 40 cm. Trasa na bezky Poracska dolina - Cierny bocian (podmienky nevhodne)

Zdroj: Úvodná stránka lyžiarskeho strediska www.poracpark.sk/aktivity/lyzovanie/

Tombola
Produkt-Paket für die ganze Familie
Primavera XXL-Gewinnspiel
Lyžovanie, sneh a počasie

Lyžovanie, sneh a počasie

Lyžovanie, sneh a počasie
Rozsiahle informácie o všetkých lyžiarskych strediskách v Európe. Mapy zjazdoviek, výška snehu, webové kamery a ďalšie informácie zaručujú maximálnu zábavu na svahoch.
Lyžovanie, sneh a počasie

Newsletter

Náš newsletter vás informuje o atraktívnych dovolenkových ponukách, podujatiach, súťažiach a mnohom ďalšom.
Prihlásiť sa k odberu noviniek
Ďakujeme za vašu registráciu

Vaša e-mailová adresa bol pridaný do poštového zoznamu.

Najobľúbenejšie strediská